Packningstips!
Publicerat den

Eftersom det snart är höstlov (för min del är det ju redan det, men jaja) så tänkte jag göra lite packningstips! Jag kan ju inte själv säga att jag är den bästa på att packa men jag tänkte ända dela med mig av mina tips!
 
-Vet du inte vart du ska börja? Börja i så fall med att ta fram allt du skulla vilja ha med dig och välj sedan ut ett lämpligt antal tröjor, byxor o.s.v... 
 
-När du ska välja ut vilka kläder du ska ha med inom de mängder som din väska kan ta tänkt på att med t.e.x tröjor som du kan ha i många olika outfits! På så sätt sparar du plats eftersom du inte behöver ta med en tröja eller ett par byxor för varje outfit!
 
-När du har packat klart kan du lägga allting framför dig och verkligen tänkta igenom allt och ställ dig själv frågorna "behöver jag verkligen det här?" och "vad passar den här med?".
 
-Om du ska åka nånstans där det finns bra shopping är det bra att lämna lite plats i väskan eller till och med ta med en extra väska om du planerar att shoppa mycket!
 
Det var alla min packningstips, hoppas det hjälpte lite!
 
 
Nu ska jag se det nya avsnittet av pll, gud vad jag har längtat!!Hej då kalla Sverige
Publicerat den

"Jaaaa äntligen är det onsdag" är inte något som man brukar tänka så ofta, men denna veckan är det så för mig! I dag fick jag nämligen höstlov eftersom jag har tagit ledigt i några dagar! I morgon åker jag till en liten dykö utanför Kanarieöarna vid namn El Hierro. Jag är så sjukt taggad!!!
Dagans outfit: Jeans från Levis och en stickat tröja från något outlet i USA...
Så som ni kanska förstår kommer jag inte kunna blogga på ett tag, inte förens på tisdagen efter lovet kommer jag hem... Ses då❤How I spend my days
Publicerat den

Så här spenderar jag mina dagar då jag är hemma och är sjul: datorn och mobilen... Och ja, jag är sjuk igen och har exakt samma sak som förra gången. Förkyld, huvudvärk, hosta och halsont... Var på vårdcentralen i går och fick en spray för att det ska gå över fortare eftersom vi åker på torsdag...Hej, hej♡
Publicerat den

 Hej och välkommen till mig nya blogg! Jag kan väl börja med att berätta lite om mig. Jag är en tjej på 13 år som har bloggat sedan jag var 9 år och jag älskar det! Jag har tidigare bloggat på blogspot, men bytte till blogg.se av olika anledningar. På min fritid gillar jag att fota, träna, paddla kajak, shoppa, baka och laga mat, vara med kompisar eller bara vara hemma och slappa på instagram eller twitter ;) En annan sak som är bra att veta om jag är ett jag är en stor directioner och One Direction tar upp väldigt stor tid av min vardag. Ska försöka att inte blogga så mycket om de, men eftersom detta är en blogg om mitt liv och de är en del av mitt liv kommer det ändå bli lite!
 
 
Har jobbat på desginen i ett par timmar, men är fortfarande inte helt nöjd. Har heller inte hunnit fixat headern än, men den kommer väl nån gång i veckan.