"Vad tränar du?"
Publicerat den

För ett tag sedan fick en kommentar från en tjej som undrade vad jag tränar. Jag svarade snabbt på frågan men tänkte även skriva ett litet inlägg om det. 
För det första går jag ju på kajak. Med kajakklubben tränar jag ca 4 gånger i veckan vilket ungefär hälften är paddling och hälften är styrka eller kondition. Många av våra pass börjar med att vi har löpning, distansen är väldigt olika och men brukar vara mellan 2-6km. Efter det kör vi styrka. Antligen blir det inne i gymmet med vikter, då följer vi vårt egna pass som vi har fått av vår tränare eller så blir det cirkelgym eller kroppsvikt. Det brukar variera vilket jag tycker är bra!
Utöver det brukar jag springa själv ungefär en gång i veckan. Då försöker jag också variera, antligen springa snabbt och försöka slå rekord eller springa så långt som möjligt. I bland (väldigt sällan) blir det även intevaller. 
I bland går jag också på olika pass på friskis & svettis. Det kan vara allt från TMI, cirkelgym, bosuintevall eller cross utomhus. 
 
Hur ofta jag tränar är väldigt olika från vecka till vecka men det brukar bli nånstans mellan 4-6 gånger. Vissa veckor (som denna veckan) har jag ingen energi, lust eller ork för att träna och då tycker jag att det är bäst att lyssna på kroppen och ta några dagars vila. Veronica

Idag blev det en pw :)URL: http://wallgrenveronica.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?